Dupla roló, játék a fénnyel

roló városban

Amikor otthonunkban az utolsó simításokat végezzük, és az árnyékolásra kerül a sor, számos lehetőség közül választhatunk. Szóba jöhet a fényáteresztő függöny és sötétítő kombinációja, a redőny és a roló is.

A függöny rendkívül elegáns tud lenni, ha megfelelően kiválasztott darabokkal járulunk hozzá otthonunk díszítéséhez, hiszen egy függöny nem csak berendezési darab, hanem esztétikai kiegészítő is, de tényszerűen drága megoldás, ha belegondolunk, hány ablakra is kell feltennünk. A redőny előnye, hogy árban már valamivel olcsóbb kategóriát képvisel, de beépítéséhez mindenképpen szakember kell, és a ház adottságai erősen meghatározzák, hogy melyik típust tudjuk kiválasztani.

A roló valahol a kettő kombinációja, hiszen a textíliából készült anyag változatos színeivel rendkívül esztétikus, és a redőnyhöz hasonlóan játszhatunk a fény-árnyék lehetőségével. Ez kiemelten igaz a dupla rolóra, melynek tervezésekor éppen arra törekedtek, hogy a redőnyhöz hasonló árnyékoló hatást érhessék el vele. A gyöngylánc segítségével saját magunk szabályozhatjuk, hogy a fényáteresztő vagy a vastagabb szövésű textília érvényesüljön jobban, aszerint, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni, vagy éppen kint tartani.

A roló árfekvése sokkal kedvezőbb az előző kettőnél és minőségben sem marad alul, illetve azt a pozitívumot is magában hordozza, hogy felszerelése nem igényel szakembert, így evvel sem kell külön számolnunk. Bármelyik árnyékolót választjuk, jó döntést hozunk, de ha számít az ár, bátran szavazzunk a rolóra!

Szólj hozzá!