Védelem felsőfokon: FFP3 szájmaszk

FFP3 szájmaszk

Az FFP3 szájmaszkok a létező egyik legmagasabb szintű védelmet biztosítják a légzés során. Ha veszélyes vegyszerekkel, laborban, építkezésen, felújítási munkán vesz részt, ez a típus kiemelten ajánlott, mivel egyedülálló nanoszűrési technológiával rendelkezik.

Ezt a funkciót speciális tesztek elvégzése tette lehetővé, ennek köszönhetően a káros anyagok áthatolása teljesen meggátolt. Függetlenül a kórokozók, szennyeződések típusától, csak egy típusú maszkra van szükség a használathoz. A cég választékában a BLS olasz eredetű gyártó termékei közül válogathat. A csésze alakú FFP3 szájmaszk tömítőanyaga különleges kidolgozású, így képes tartást és rugalmasságot adni az anyagnak, akármeddig vesszük igénybe, legyen szó magas pára vagy intenzív izzadással járó tevékenységről.

Az FFP3 szájmaszkot kiváló hajlékonysággal és szűréssel látták el, emellett a textilanyaga elnyeli az izzadságot, és hűvösen, szárazon tartja a bőrt, így zavartalan munkavégzést biztosít. Az egyik legfontosabb adottsága a védőhálója, ami kulcsszerepet képez a szennyeződések, porok, folyadékok beszivárgása ellen, a maszkot is megőrzi ezektől. Az FFP3 szájmaszk mindezen túl a kényelmi funkciókat is betölti, mivel előformázott, ezért könnyen viselhető, és teljes mértékben igazodik minden fejformához. Ennek köszönhetően kiválóan szigetel és egyéni védőeszközökkel is magas kompatibilitású a szemvédelem érdekében. FFP3 szájmaszk rendelhető egyenként csomagolva, és egységekbe csomagolt verzióban is.

Szólj hozzá!