Egy kerti csúszda megfelelő csiszolása

kerti csúszda telepen

A gyerekek számára kevés dolog szórakoztatóbb, mint egy kerti csúszdán lefelé rakétázni. Az évek múlásával és a több ezer lefelé tartó utazás során azonban a műanyag csúszdák kevésbé csúszósak, és így kevésbé szórakoztatóak.

Van azonban egy jó hír: tehetünk ellene! A kerti csúszda ismételt csúszóssá tétele meglehetősen egyszerű, meg kell tisztítani és biztonságos bevonattal polírozni. A Játszótérland kerti csúszdáit nagyon hosszú élettartamra tervezték, és bár a készletek 95%-ban nem igényelnek karbantartást, időnként fel kell gyorsítania az eszközt. Az egyik fő oka annak, hogy a kerti csúszda elveszti síkosságát, hogy idővel bepiszkolódik, ezért érdemes a gyártmány megtisztításával kezdeni.

Először is készítsen tisztítóoldatot meleg vízzel és enyhe mosogatószerrel. Ez segít lesúrolni a tárgylemezre tapadt szennyeződéseket. Használjon dörzsölő rongyot vagy kéztörlőt, hogy felülről lefelé súrolja a felületet. Amint az eszköz mentes az évek óta előforduló külső szennyeződésektől, öblítse le a szappanos oldatot a kerti slaggal.

Mielőtt elkezdené csiszolni a felületet, hagyja megszáradni. Ez megkönnyíti a viasz felvitelét. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy a csúszdát ismét csúszóssá tegyük. Míg a szennyeződés eltávolítása önmagában is segít, a kerti csúszda csiszolása valóban visszaadja azt a sima futást, amellyel új korában büszkélkedhetett. Ennek biztonságos elvégzéséhez azt javasoljuk, hogy viaszpapírral dörzsölje át a teljes tárgyfelületet. A viaszpapír dörzsölésével a viasz a tárgylemez felületére kerül. Míg a viaszpapírt részesítjük előnyben a fényezésekor, néhány szülő szereti a rápermetezhető viaszt használni ugyanezen hatás elérése érdekében. Mivel a viaszos felület közvetlenül érintkezik gyermeke bőrével és ruháival, ügyeljen arra, hogy bármit is amit használ, az nem mérgező, nem irritáló, és nem foltozza be a ruhájukat.

Szólj hozzá!