A munkahelyi a közhangulat javítása a Motivational Maps segítségével

Motivational Maps, motivált srác

A munkahelyi légkör, közhangulat nagyon fontos, hogy kellemes, harmonikus legyen a jó munkavégzéshez. Szerencsés embernek mondhatom magamat, mivel még sosem volt olyan munkahelyem, ahol kifejezetten rossz, káros, egészségtelen lett volna a légkör. Inkább azt tapasztaltam meg, hogy milyen jó is az, amikor a munkatársak, akikkel egy helyen vagyok elfogadóak és támogatóak.

Viszont másoktól hallom, akár családtagoktól is, hogy milyen kínos és kellemetlen tud az lenni, ahol ez a béke és nyugalom, ez a kedvesség nincsen meg, hanem helyette a munkatársak egymás háta mögött ócsárolják egymást, fúrják egymást a jobb pozícióért, a főnökök kegyeiért.

Sok esetben az emberek közötti feszültségek elsimíthatóak, csak ki kell ismernünk egymást és önmagunkat is. Az önismeret és az önfejlesztés fontosságára hívják fel a figyelmet a VIP Coaching Center szakemberei is a csapatépítő workshopjain, ahol Motivational Maps kitöltésére is van lehetősége a cégeknek. A Motivational Maps egy 15 perc alatt online kitölthető akkreditált teszt, amely megmutatja azt, hogy az adott ember milyen motivációs faktorokkal rendelkezik, azaz, hogy mondjuk mi az a taktika, amivel a kihívásokat, ismeretlen helyzeteket kezeli. Segítség lehet a Motivational Mapsnek a módszere tulajdonosok számára abban, hogy kit nevezzenek ki menedzsernek, vagy hogyan fejlesszék tovább a vezetőiket. De ezen túl is számos olyan dolog kimutatható a Motivational Maps által, ami a feszültségek leküzdésében segíthet a munkahelyen.

Szólj hozzá!