Belföldi szállítás: három szolgáltatás, egy csomagban

Az utóbbi évek nyilvánosságra került statisztikái alapján, Magyarországon az építőipar óriási növekedést produkált. Ez leginkább az ipari, lakó- és irodaepületek, szállodák, illetve az út- és vasútépítmények növekedési ütemében volt felfedezhető. Ebből fakadóan a belföldi szállítás iránti kereslet is rendkívüli mértékben megnövekedett. Erre válaszul számos cég megjelent a piacon, viszont a mai cikkünkben egyet szeretnénk kiemelni, a Konrad Daru belföldi fuvarozás mellett elkötelezett céget, amely a piacban megjelenő trendekre, egy kiemelkedő üzleti megoldással reagált.

Mindenek előtt érdemes kihangsúlyozni a cég egyedi ajánlatát, amely egy olyan szolgáltatás csomagot jelent, ami három részból áll. Ez a három az egyben szolgáltatás a legoptimálisabb megoldást jelenti a belföldi fuvarozást kereső vállalatok számára.

A nehéz áruk szállítása általában három fázisban történik.

  1. Az első lépés, hogy szükséges elmozdítani a nehéz terhet jelentő tárgyat
  2. Ezt követően ezt a tárgyat fel kell pakolni, egy olyan teherautóra, amely alkalmas ennek a szállítására, akár hosszabb távolságon is
  3. Vegül a nehéz tárgyat el kell szállítani a megrendelő által kijelölt helyszínre

A Konrad Daru egy csomagban kínálja a fenti három szolgáltatást és kiegészíti egy további elemmel, mely az áru leemelése és a megrendelő által kért helyre történő emelése.

A cég sikere emelett abban is rejlik, hogy folyamatos hangsúlyt tesz a gépkocsiparkja karbantartására, fejlesztésére és igyekeznek ezt az ügyfelek igényeihez szabni.

Végezetül azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a cég a darus teherautóikhoz szakképzett nehézgépkezelőt és sofőrt is biztosít és így teljes mértékben leveszi az emelés és a belföldi szállítás terhét az ügyfelei válláról.

Szólj hozzá!