Világuralom pillanatok alatt: Építs fel egy birodalmat a The Battle of Polytopia játékban

Imádsz háborúzni, de nincs se időd, se türelmed ahhoz, hogy órákig foglalkozz vele? Azt szeretnéd, hogy ellenfeleid leigázása ne tartson tovább, mint kedvenc sorozatod egy része Akkor a The Battle of Polytopia a neked való játék.

A The Battle of Polytopia az olyan klasszikusokból merít, mint a Civilization vagy a Total War, de kiiktat minden tényezőt, ami lassíthat a játékmeneten.

Először ki kell választanod egy törzset, amit aztán a világ legnagyszerűbb civilizációjává kell tenned. Alapértelmezés szerint a játék 30 körből áll, és az nyer, aki többek között az építkezésekkel és a csatákkal a legtöbb pontot szerzi.
Szerezz pontokat a háborúk és a civilizációd fejlesztése során.

A hasonló típusú játékokhoz képest a The Battle of Polytopia végtelenül egyszerű. A játék egyetlen pénzneme a csillag, mellyel katonai egységeket hozhatsz létre, új technológiák után kutathatsz, és számtalan egyéb módon fejlesztheted a településeidet.

A legfontosabb stratégiai döntéseket az erőforrások elosztásakor kell meghoznod. Vajon érdemes kiépítened egy hatalmas hadsereget, hogy mielőbb felülkerekedj az ellenfeleiden? Vagy inkább hosszú távon gondolkodsz (habár a játék így is rövid lesz), és a kutatásokba fektetnéd a forrásaidat, hogy később elképesztő fölényben legyen a hadsereged?
Civilizációd fejlődését egy áttekinthető folyamatábrán figyelheted.

A The Battle of Polytopia játék szépsége, hogy nem kell a részletekkel bajlódnod. Nincs szükség diplomáciai lépésekre, a lakosság igényeire sem kell odafigyelned, és a katonai egységeidnek sincsenek fenntartási költségei.

A The Battle of Polytopia hagyja, hogy a lényegre koncentrálj. Így ideális, hogy gyorsan lenyomj egy kört a világuralomért.

Szólj hozzá!