Versenyezz a kupáért: Mit szólnál egy kis játéktermi golfhoz? Itt a vidám Golf Blitz.

Mi jut eszedbe, amikor meghallod azt a szót, hogy golf? Egy kellemes, nyugodt séta a zöld gyepen? Vagy talán vikingsisakos favágók, akik tüzes labdákat próbálnak átjuttatni csavart alagutakon?

Ha az utóbbi, akkor valószínűleg már játszottál a Golf Blitzcel. Mi is, és ez a játék szüntelen móka.
A Golf Blitz hatásos bónuszainak köszönhetően az egyszerűbb lyukaknál is le fogod rágni a körmödet.

A zseniális Super Stickman Golf sorozat alkotói által fejlesztett Golf Blitz, amely az elődjéhez hasonló furcsa és őrült pályákkal büszkélkedhet, egy négyszemélyes online játék. Itt azonban nincs idő gondosan megtervezni az ütéseket: az nyer, aki elsőként talál be a lyukba.

Az irányítás nem is lehetne egyszerűbb: a nagy golflabda húzásával határozhatod meg a lövés ívét, az ujjad felengedésével pedig már lendíted is az ütőt. Koppintással a játék menetét befolyásoló bónuszokat is használhatsz: választhatod a hihetetlenül pontos mesterlövész labdát, vagy a rágógumira emlékeztető, ragacsos labdát is. A bónuszokhoz azonban energia szükséges. Az a játéknak csak az egyik trükkös, taktikai kérdése, hogy megelégszel-e egy normál ütéssel, vagy megvárod, hogy feltöltődjön az energiád, és például egy cikázó, gyors labdát használsz.
Legyen egy terved, de ne tétovázz: az ellenfeleid is a győzelemre hajtanak!

A rövid, ám annál izgalmasabb mérkőzések valós időben zajlanak, és a labdák gyakran összeütköznek, ami mindig váratlan, kiszámíthatatlan eredménnyel jár. Becéloztad a tökéletes lövést? Várd ki a végét, mert lehet, hogy az ellenfeled eltéríti a repülő labdát. Nincs is annál nagyszerűbb, mint amikor az ember egy óriási gurítással kiüti az ellenfél golyóját, és így saját lepattanó labdája gurul be a lyukba.

Ha jól játszol, kártyacsomagokat kapsz: tépd szét a csomagolást, és fedezd fel a bennük található ajándékokat, mint például fura öltözékeket és kalapokat (esetleg egy agancsos nindzsa?). Az új felszerelések megszerzésével a játékosod szintet lép, így még őrültebb pályákat és bónuszokat kapsz.

A Golf Blitz nem olyan, mint egy nap egy elegáns golfklubban – inkább frenetikus, végtelenül szórakoztató, és határozottan udvariatlan. Lendíts te is egyet, vikingsisakban vagy anélkül.

Szólj hozzá!