Ajándék ötletek nőknek

Nincsenek egyszerű helyzetben a férfiak, amikor nő rokonuknak vagy ismerősüknek kell ajándékot választani. Cikkünkben bemutatjuk a tabu ajándékokat és néhány tippel próbálunk ötletet adni a nőknek ideális ajándék kiválasztásához.

Kezdjük először azzal, hogy mit ne vegyünk!

Háztartási eszközöknek egyetlen nő sem fog örülni, mert a hétköznapokra és a házimunkára emlékezteti, amikor mos, főz, vasal, takarít. Kényes téma a tisztálkodási- és illatszerek ajándékozása is, mert könnyen tekintheti úgy, hogy célzás az ápoltságára. Egy márkás parfümmel azonban kivételt tehetünk akkor, ha ismerjük a hölgy ízlését és kedvenc illatát. A fitness-bérlet határeset: egy sportos hölgy valószínűleg örömmel fogadja, de ellenkező esetben könnyen sértődés lehet a vége, mert a hölgy célzásnak veheti a súlyára.

Nézzük akkor mit lehet!

A hölgyek is szeretik az órákat, melyeket gyakran ékszerként viselnek. Az órák megfelelő tárolásához nélkülözhetetlen az óratartó doboz. Ékszert is ajándékozhatunk, de ez esetben nem árt ismerni a hölgy ízlését, és a pénztárcánk korlátait. Különleges, de pénztárcakímélő megoldás a gyöngykagyló ékszer szett: a díszdobozban egy kagyló található, amelynek belsejéből saját magunknak kell kivájni az igazgyöngyöt. Azonban, ha biztosra akarunk menni, akkor ajándékozzunk wellness-hétvégét, vagy utazást, romantikus vacsorát egy exkluzív étteremben, koncert- vagy színházjegyet, kiállítási belépőt.

Semmiképpen se essünk kétségbe, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.