Fürödjünk különleges fürdővízben!

Sokszor egy-egy nap után, fáradtan hazaérve nem vágyunk másra, mint egy jó, forró fürdőre! A forró víz adta ellazulást, pihenést, relaxációt még nagyobb élménnyé tehetjük fürdősóval vagy fürdőcsokival!

Ilyen egyszerű kozmetikumokkal nem csak a fürdőzés élményét növelhetjük, hanem hasznát is! Ugyanis a fürdősó és fürdőcsoki nem csak illatossá teszi fürdővizünket. A fürdősóban megtalálható olajok gyulladáscsökkentő, nyugtató, sőt sebgyógyító hatásúak. A só jótékony hatását pedig nem kell bemutatni, tisztítja, fertőtleníti a bőrünket, feszessé és hidratálttá teszi, emellett ráadásul méregtelenítő hatású. De meg kell említeni, hogy jótékony hatással van vérkeringésünkre és az anyagcsere folyamatokra is.

Édesszájúaknak pedig ott a fürdőcsoki. A viccet félretéve a fürdőcsoki hasonlóan jótékony fürdőzést biztosít számunkra egy-egy átrohant nap után, hiszen csökkenti bőrünk kiszáradásának lehetőségét és növeli rugalmasságát.

Ezek a fürdőzést kiegészítő termékek pedig nem utolsó sorban kitűnően oldják a stresszt, nem kell tehát elmennünk egy wellness szállodába, otthon minden nap élménnyé tehetjük fürdőzésünket egy kis fürdősóval, vagy ha desszertre vágyunk, fürdőcsokival.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.