Milyen típusú franciaágy mellett érdemes döntenem?

A hálószobáink koronája a franciaágy, és ebben a kérdésben talán a külső megjelenésen túl a praktikusság a legfontosabb szempont: érdekünkben áll olyan ágyba invesztálni, mely beépített tároló rekeszekkel is rendelkezik. Hiszen ezek számos szempontból megkönnyíthetik az életünket, a használat során.

Számos olyan franciaágyat találhatunk a piacon, melyeknek felnyitós ágyneműtartója van, többnek pedig nyomásra kipattanó fiókrendszere van, mely több szempontból is előnyösebbnek bizonyul. Például több rekesz van ennek köszönhetően, így nem kell az egész ágyszerkezetet emelgetnünk matraccal együtt, ha be akarunk pakolni a tárolóba, és ráadásul még könnyebben is tudunk rendszerezni azáltal, hogy nem egy nagy, hanem több kisebb rekesz áll a rendelkezésünkre! 

Sok egészségügyi panasszal küzdő ember nem igen tudta élvezni az ágyneműtartó nyújtotta előnyöket, mert a panaszaiból fakadóan nem tudta megemelni az ágyat. Számukra tökéletes választás lehet egy ilyen újfajta “push-to-open” típusú franciaágy. 

Szólj hozzá!