Egy nagy konyhához szép tálaló dukál!

Mikor végre megvettük a jó nagy új lakásunkat, melyben szép nagy amerikai konyhás nappali volt, étkezővel, arra gondoltam, hogy na most már ide valóban el fog kelleni egy szép üveg tálalószekrény, vagy valamilyen mutatós faliszekrény, melybe azokat a régi porcelánokat tehetem, melyeket korábban ajtók mögött voltam kénytelen tárolni.

A nagymamámtól kaptam még ezeket a csinos kis porcelán csészéket, cikk-cakkos szélű tányérokkal, aprócska kanalakkal. Gondolhatjátok, hogy sose mertem őket rendeltetésszerűen használni. Bár ki tudja? Lehet, hogy ezeknek a rendeltetése pusztán annyi, hogy szépek, és szemeket gyönyörködtetőek legyenek. A nagyim ma már nem él, de a csészék itt vannak. Azok a tárolók pedig, melyekbe majd elhelyezésre kerülnek, tökéletes otthont fognak biztosítani számukra, hiszen a nap minden szakaszában látható lesz vibráló szépségük, és kecses vonaluk.

Mikor tálalószekrény után néztem kifejezetten online boltok után érdeklődtem barátok, és ismerősök közt, hiszen az ilyen helyekről lehet a leggyorsabban hozzájutni olcsón ezekhez a darabokhoz. Tehát míg offline, fizikai üzletekben kémleltem körbe, csak 100 000 körül találtam megfelelő szekrényt, addig az első online üzletben már 57 000 forintért találtam egyet.

Szólj hozzá!