Székhelyszolgáltatás és cégalapítás egyszerre

A Logosz cégcsoport a fővároson túlnőve megcélozta a vidék nagyobb városait, mára már országszerte a legnagyobb városok központi utcáiban létesítettek irodát. Két fő szolgáltatásunk a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás.

A cégalapítás egy olyan lépés, mely elsőre könnyűnek tűnhet, de megfelelő jogi és gazdasági ismeretek nélkül komoly nehézségekbe is ütközhet a kezdő vállalkozó. Épp ezért érdemes szakértők segítségét kérni ilyen helyzetekben – a Logosz Cégcsoport ebben segít.  Olyan ügyvédekkel és könyvelőkkel dolgozunk, akik a hosszú évek során komoly gazdasági tapasztalatra tettek szert, segítenek abban, hogy a lehető legkedvezőbb körülmények közt hozhassa létre a vállalkozását.

A cégalapítás szolgáltatásunk keretén belül egy 30 perces beszélgetést folytatunk Önnel, mely során felmérjük, hogy mik az Ön igényei. Segítünk a gazdasági forma, a cégnév és a legkedvezőbb adózási feltételek kiválasztásában. Ezen kívül pedig kedvezményesen biztosítjuk a cége számára a székhelyszolgáltatást, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az Ön számára a vállalkozói élet.

Szólj hozzá!