Bízza ránk a csomagját, és járja körbe a várost!

Hozza a Luggage Storage -ba a bőröndjeit és a kézipoggyászait, melyeket nem akar magával cipelni város nézés során! Üzleteinkben rengeteg olyan ügyfelünk volt már, akik üzleti találkozó miatt jöttek Budapestre, mindössze egy napra, viszont a magukkal hozták a bőröndjüket nem akarták, melyet nem akartak végig cipelni a városon, és a meetingre sem akarták magukkal vinni. Mások pedig a következő járatra várva döntöttek úgy, hogy városnézéssel fogják elütni az időt, természetesen az átutazó turistáknak sem álma, hogy a bőröndökkel, és cekkerekkel a kézben másszanak fel a Budai várba.  

A bőröndök nem csak a nehéz voltukból fakadóan jelentenek hátrányt, hanem azért is, mert a legtöbb tömegközlekedési jármű esetében már csak a tömeg miatt sincs mód arra, hogy nagy csomagokkal utazzon az ember. Arról nem is beszélve, hogy vannak olyan turisták is, akik azért veszik igénybe a szolgáltatásunkat, mert már el kellett hagyniuk a szállodát reggel, de csak este indul a gépük.
A Luggage Storage nekik hatalmas segítség: a turisták és az üzletemberek számára hoztuk létre a vállalkozásunkat, melynek lényege, hogy kedvező áron, pusztán óránként 1 euróért vállaljuk a csomagok megőrzését, ha pedig 24 óráig maradnak nálunk, akkor 10 euróért vállaljuk a vigyázást. Ez idő alatt a szolgáltatást igénybe vevők tehermentesen járhatják körbe Budapestet.

Szólj hozzá!