Újra elkezdtek pörögni az EU pályázatok

Az EU pályázatok kezeléséhez jól jöhet egy tanácsadó cég, hiszen igen szerteágazó feladatok takar a pályázás. A teljes pályázati rendszer komplex ismeretére van szükség ahhoz, hogy minden sikerüljön és a pályázatot el is nyerhessük. A sikeres EU társfinanszírozott projektek teljes körű lebonyolításához érdemes ebben jártas céget megbízni. A megbízható együttműködés, a képzett és pontosan erre szakosodott pályázatírók mindenben a vállalkozások segítségére lesznek. Az EU valamint a magyar állam által támogatott beruházások közül évről évre egyre több valósul meg. Ezen beruházásoknál biztosak lehetünk abban, hogy pályázatíró cégek voltak a szervezetek segítségére. A forráscentrum már eddig is számtalan pályázat elkészítésében segített és teszi ezt mind a mai napig.

Vállalják az Európai Uniós valamint a hazai pályázatok felkutatását, amelyet természetesen teljesen személyre, szervezetre szabottan tesznek. Mindig azt a pályázatot javasolják, amelynél látják a jelét annak, hogy a pályázat elnyerhető. A beruházási tervek, a különféle vállalati elképzelések és a célok nagyon fontosak ebben a kérdésben. A megfelelő pályázati lehetőségeket csak a személyes megbeszélés után tudják javaslatra átadni, hiszen alaposan meg kell ismernie a pályázatírónak az adott vállalkozás üzleti életét és természetesen azt a célt, amelyre a pályázatot igénybe szeretnék venni.

 

A Forráscentrum pályázatírással foglalkozó munkatársai ügyfélközpontú szemlélettel rendelkeznek és az ügyfeleket előtérbe helyezik. Nem a pályázatokhoz igazítják az ügyfelek igényeit, hanem az ügyfeleik igényeit igazítják a pályázatokhoz és mindig a legjobbat kínálják. Az ajánlott lehetőségeket érdemes minden szervezet vezetőjének átgondolnia. Természetesen lehetőség van egy személyes megbeszélésre, amelynek során a szervezet vezetői elmondhatják elképzeléseiket a cég jövőjét illetően és így már a megfelelő pályázat felkutatása is sokkal gyorsabban megtörténhet. A szakértők a személyes konzultációt követően elkészítik és összeállítják a teljes pályázat anyagot, majd azt be is nyújtják a legrövidebb határidőn belül, hiszen itt a gyorsaság is számít.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.