Béreljen minőségi tárhelyet a Tárhely.Eu -tól!

A tárhely.eu oldalán nem garantáljuk, hogy olcsón-, de azt igen, hogy minőségi tárhely bérlés lesz adott lesz az Ön számára! Nem valljuk magunkénak a nézetet, miszerint minél olcsóbb valami, annál jobb. Mi úgy gondoljuk, hogy a minőség a legfontosabb. Mi biztosítjuk a magunk részéről ezt a minőséget, mindezt korrekt áron, mely nem túl magas, de nem is esik az “olcsó” kategóriába.

Banki biztonsági rendszerrel ellátott termeinkben rendeztük be a szekrényeket, melyekben a szervereinket tartjuk, illetve melyekben helyet biztosítunk a szerver hoszting szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink számára a helyeket.

A tárhely bérlés azon cégek számára válik szükségszerűvé, akik weblapokat üzemeltetnek. A látogatottságtól és a forgalomtól, illetve a felhasználók számától, tevékenységétől függ, hogy ezeknek mekkora tárhelyre van szüksége. Az igényektől függően ajánljuk szerver bérlés, illetve VPS-, vagy VPS Cloud szerver szolgáltatásainkat.

Szervertermeinkben munkatársaink 24 órás felügyeletet biztosítanak, így a szerverek működését nem akadályozza semmi. Állandó széles sávú internetkapcsolatot, megfelelő áramellátást, megfelelően alacsony hőmérsékletet biztosítunk a gépeknek. Munkatársaink folyamatosan karbantartják a gépeket, így Önnek nincs is más dolga, mint hogy a szerveren futó szoftvert kezelje, a többiről mi gondoskodunk.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.