Szöveglemez csere a bélyegződön.

A bélyegző egy örök darab is lehet akár, ha vigyázunk rá, viszont mindenképp lesz két alkatrésze, melyet bizonyos időközönként cserélni kell. A bélyegző festékpárna és szöveglemez bizony alkalom adtán cserélendő.

A bélyegző szerkezetéből adódóan a szöveglemez folyamatosan nyomja a festékpárnát, mely ennek hatására behorpad. Az új festékpárna és a szöveglemez igazodik egymáshoz, ezért nem probléma ez a benyomódás, viszont a szöveglemez egy idő után elkopik, nem tudja visszaadni azt a képet, melyet eredetileg. Ez akkor probléma, ha mondjuk aláírás is szerepelt rajta, vagy ha már-már olvashatatlan a kép. Ilyenkor lecseréljük a gumit, de nem fog tökéletesen működni a pecsét, ha a párnát nem cseréljük ki. Ugyanis a régi párna nem fogja tudni olyan tökéletesen befestékezni a szöveglemezt, mint kellene. Ezért érdemes egyszerre cserélni őket.

A szöveglemez és a párna is megrendelhető online, az igényeknek megfelelően. A megrendelőnek csak be kell fáradnia a bélyegző gyártóhoz, egy pár órán belül, hogy a régi bélyegzőjére rátetesse az új alkatrészeket.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.