Székhelyszolgáltatás és ingyenes cégalapítás.

Ahhoz, hogy megalapíthassuk a cégünket, szükségünk van egy állandó címen kijelölt céges székhelyre. Erre nyújt kedvező megoldást a Logosz, azáltal, hogy egyszerre biztosítja a kettőt egy kedvezményes székhelyszolgáltatás és a cégalapítás csomagban.

A székhelyszolgáltatás nem egy luxus ajánlat, melyet csak akkor érdemes igénybe venni, ha már van mit a tejbe aprítani, azaz ha már tök menő, jól kereső vállalkozásunk van, sőt! A székhelyszolgáltatás lényege épp az, hogy az extra terheket leemelje a szolgáltatások válláról, legyen szó akár kicsi, vagy nagy cégekről. Elsősorban azoknak a makro vállalkozásoknak, és cégeknek előnyös a székhelyszolgáltatás választása, akik nem rendelkeznek saját irodával, ezen keresztül állandó irodai személyzettel, munkatársakkal sem. Nincs értelme csak azért irodát bérelni, hogy oda érkezzenek a levelek, ahogy annak sincsen, hogy az otthonunkban fogadjuk a postást, és hogy otthon tároljuk a leveleket, hogy majd a saját nappalinkban kelljen fogadni a NAV embereit. Ennél sokkal kényelmesebb és kézenfekvőbb, ha egy szolgáltatásra bízzuk a székhely ügyeit, akik helyettünk átveszik, rendszerezik és tárolják ezeket az iratokat, és alkalom adtán be is mutatják őket a hivatalnak, sőt, még könyvelői képviseletet is biztosítanak ezen alkalmakkor.

Az idő drága, és sokkal több értelme van, ha a székhelyes ügyek intézése helyett inkább a cég gyarapításával foglalkozik az ember. Érdemes tehát már a cégalapítás pillanatától a szolgáltatóra hagyni a hivatalos papírügyeket. Logosz Cégcsoport

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.