Kerüld el a honlapkészítés ügyeletes mumusát!

Alaplap, anyagösszetétel, Iso, Bisnode, tengelytömítés. És már alszol is el ebben a minutumban? Pedig tudsz róla, hogy a te honlapod is tele van hasonló száraz tényekkel, melyek felét érteni sem lehet? Ez esetben te is beleestél a honlapkészítés egyik legnagyobb csapdájába!

A honlapkészítés csak elsőnek tűnik roppant egyszerű dolognak, azonban korántsem mindegy, hogy az elkészült honlap milyen formában na meg persze milyen tartalommal jelenik meg a világhálón.

Sokan gondolják például, hogy a szövegírás olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. Azonban amikor szembesülnek annak keserves perceket jelentő gyakorlati oldalával, inkább szakemberhez fordulnak. Írni lehet így, és úgy is. Azonban nem mindegyik szöveg fogja meg az olvasót.

Ráadásul az egyik előszeretettel elkövetett hiba, mely az egész honlap működését és eredményességét alááshatja, az érthetetlenség hibája. A honlapkészítés ügyeletes mumusa.

A bonyolult és érthetetlen szakmai szövegek egyáltalán nem hozzák lázba a honlapod látogatóit, így terméked sem lesz elég meggyőző a számukra!

Milyen apróságok tudhatóak be a honlapkészítés hibáinak? Mik a buktatói, és mitől más a marketing szövegírás, mintha a titkárnődet kérnéd meg ebédidejében szöveget írni? Számos hasznos tanáccsal és tippel szolgálunk neked honlapunkon!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.